Mapress persluchtleidingen staal en RVS

Mapress persluchtleiding –  systeemleidingen van C-staal buis en in- en uitwendig galvanisch verzinkt en RVS persluchtleidingen veilig, betrouwbaar en economisch.

Mapress systeemleidingen zijn gemaakt van C-staal buis en in- en uitwendig galvanisch verzinkt (8-14 µm). Daarnaast kent Mapress RVS persluchtleidingen (RVS 316, brandklasse A1 volgens DIN 4102-1 RVS )

RVS persluchtleiding hygienisch en extreem stabiel

Geberit Mapress persluchtleidingen van RVS zijn vooral geschikt voor perslucht toepassingen waar sprake is van hoge temperaturen, hoge druk of waar een hoge mate van hygiëne vereist is. De koppelingen zijn voorzien van contour afdichtringen : Niet brandbaar en roestvast – diameter van 12 tot 108 mm – extreem stabiel.

Geberit persverbindingssystemen

Geberit persverbindingssystemen in- en uitwendig galvanisch verzinktzijn al meer dan 15 jaar een succes in perslucht installaties. Door het persen van de persfitting en de buis wordt de vereiste mechanische stevigheid bereikt. De verende werking van de O-ring zorgt voor een permanente hydraulische dichtheid. Met een Geberit perstang kan snel en eenvoudig een blijvende en trekvaste verbinding gemaakt worden. Gekleurde persindicators tonen of een fitting al geperst is of nog niet. Eenvoudig  en doeltreffend!

Betrouwbaar

Vanwege de bewezen betrouwbaarheid en de snelle en eenvoudige montage, kiezen veel bedrijven voor een persluchtinstallatie met Mapres hogedruk luchtleidingen. Een kwalitatief hoogwaardig en rendabel persluchtsysteem.

Geberit Mapress persverbindingssystemen: veilig, betrouwbaar en economisch

 

meer informatie over een mapress persluchtleiding