Over Perslucht Centrale Nederland

Perslucht Centrale Nederland is al jaren de specialist in persluchtinstallaties voor het klein- en grootbedrijf. U bent bij ons aan het juiste adres voor persoonlijk advies, betrokkenheid en goede service op het gebied van perslucht, persluchtleidingen, compressoren en de aanleg of reparatie van complete persluchtinstallaties. We denken met u, uw bedrijf én uw portemonnee mee. Wat is de beste oplossing voor uw situatie, productieproces en uw budget? En als we voor u aan het werk zijn, kunt u er van verzekerd zijn dat we niet eerder weg gaan dan wanneer de klus is geklaard, zodat u verder kunt.

Wij leveren en monteren perslucht leidingen en installaties in staal of Fusiotherm (kunststof, moflas, pp, glasvezel versterkt). Dankzij jarenlange ervaring in verschillende sectoren lossen wij uw persluchtproblemen snel en vakkundig op. Zodat uw productieproces niet vertraagt. Naast persluchtleidingen leveren wij de gehele bijbehorende perslucht infrastructuur inclusief compressoren.

Afhankelijk van de doeleinden adviseren we diverse materialen in verschillende diameters passend bij het gekozen luchtleidingsysteem.

  • persluchtleidingen van gegalvaniseerd staal,
  • RVS,
  • kunststof
  • aluminium.

Neem vrijblijvend contact op: info@persluchtcentrale.nl

20 jaar perslucht ervaring

Perslucht Centrale Nederland heeft ruim 20 jaar merk onafhankelijke ervaring in het onderhoud en de levering van compressor installaties. Van een enkele compressor tot aan complete installaties in ziekenhuizen en de voedingsindustrie waarbij hygiëne letterlijk van levensbelang is. Onze medewerkers zijn deskundig en hebben jarenlange ervaring met perslucht.

 

Vast contactpersoon

Een vast deskundig contactpersoon en 24 h service en bereikbaarheid.  Flexibiliteit, leveringsbetrouwbaarheid en after sales services: garantie voor tevreden klanten.

meer informatie over Perslucht Centrale Nederland